Główny Inspektorat Sanitarny ostrzega przed pieprzem wyprodukowanym przez firmę ROL-TIM. Wykryto w nim bakterię salmonellą. Spożycie tego produktu może być groźne dla zdrowia. Szczególnie jeżeli nie zostanie on poddany obróbce termicznej.
Szczegóły dotyczące produktu:
Produkt – Pieprz naturalny – mielony, 100 g
Marka – ROL-TIM
Najlepiej spożyć przed: 15.04.2022
Kod kreskowy – 5 902900 005817
Producent – Z.P.H.U.”ROL-TIM” M. Tomczyk, Annolesie 5b, 42-110 Popów
Kraj pochodzenia - Wietnam
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.